Loading...

Rahsia

Haura Cream - Kembalikan Kelakianmu

Haura Cream adalah produk berasaskan herba dan semulajadi, Insya-Allah sangat berkesan untuk membantu lelaki memperolehi kembali pengalaman seksual yang diimpikan. Diformulasikan khusus untuk membersihkan saluran darah daripada bahan lemak seperti kolesterol dan membekalkan oksigen kepada darah serta seterusnya melancarkan perjalanan darah yang diperlukan oleh alat kelamin lelaki untuk membolehkannya tegang dan keras.

 

Krim ini dikilangkan di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice) dan IMP (Islamic Manufacturing Practice) yang menitik beratkan pengeluaran produk yang halal, bersih dan suci disamping turut berdaftar dibawah Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, Kementerian Kesihatan Malaysia (No Pendaftaran : NOT131204437K)

 
HABBATUS SAUDA

Habbatus Sauda terkenal sebagai herba yang mampu menyembuhkan pelbagai penyakit sejak lebih 1400 tahun lalu. Nigellon, iaitu salah satu kandungan di dalam herba ini mempunyai kesan antispasmodic dan pemanasan yang sangat membantu mewujudkan perjalanan darah yang lebih sempurna.

Selain dari itu, herba ini juga mengandungi melathin yang digunakan untuk menghapuskan parasit seterusnya memberikan kesegaran kepada alat kelamin.

 
KULIT KAYU MANIS

Kulit Kayu Manis atau Cinnamon digunakan sejak lebih 2000 tahun oleh pakar perubatan Cina untuk merawat penyakit seksual lelaki, terutamanya mati pucuk. Herba ini menghangatkan dan meransangkan ginjal, pundi kencing, usus besar dan sistem kelamin lelaki. Ia bertindak cepat dalam mempertingkatkan daya seks lelaki.

DAUN MELUR KERING

Daun Melur yang dikeringkan kaya dengan zat besi, kalsium dan vitamin B6. Ia turut mengandungi hemoglobin yang diperlukan untuk darah beroksigen ke seluruh tubuh termasuk organ seks. Kalsium pula diperlukan oleh otot untuk mengawal ejakulasi

خرید شارژ ایرانسل